Колеги имам едно питане от вчера ми се появи един проблем.При завъртане на контакт на 2 пъти цъка нещо до акумолатора и не върти изобщо да запали и като размърдам малко кабелите и една букса до това дето цъка пали дали имам хлабава връзка, някъде или нещо друго ще се радвам да изразите мнения . Мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при стартиране
Collapse
X
-
Проблем при стартиране
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
Бъди по конкретен кое е това нещо до акум, бушоните ти на него ли са, или по отзад, от района на релетата......."до акумул" е много широко понятие, има отвратително много неща около него........
Като дадеш на конт, светва ли таблото.......и ако да, след 4-5-6-7 сек изгасва ли инж. лампа????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Исгасва си инжекциона като дам на контакт преди бушона е има една букса при мен е бяла . Преполагам че е от нея ама не съм сигоренsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Погледни си акумулатора и клемите дали са добре почистени първо. Погледни и въпросната букса, ако е окислена я почисти и се надявай да тръгне работата. Би трябвало да си се сетил вече за тия неща, нали си ел.техник.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Сетих се искам просто мнения за подобни проблеми утре ще направа тази манипулация . Нали за това е форум да споделяме .sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеИсгасва си инжекциона като дам на контакт преди бушона е има една букса при мен е бяла . Преполагам че е от нея ама не съм сигоренsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
На мен колата ми правеше проблеми от известно време.
Присвяткваше лампата на акумулатора, на АBS-a, по някое време дискотека ставаше и за капак днес, като завъртях ключа, се чу само едно цък и всичкото ток изчезна яко дим. Ма няма на контакт, няма гявол. Помислих, че е избила клетка, ама акумулатора чисто нов. Вдигам капака, хващам плюса, размърдвам го, а той се върти кат балерина в Большой театър. Явно нещо от вибрациите на дизела в комбинация със студа и свиването на металът е довело до тази ситуация. Така, че изводът за мен е застудее ли да се притегнат клемите. Моите като ги затегнах, не мога да си позная колата, стартерът върти като луд.
Comment
Comment